En bloggers guide til it hosting

Del dette:

Når man lige er startet med at blogge, kan det være utroligt svært at få styr på alle detaljerne og især hosting af it er for de fleste noget helt nyt. Så hvis du måske også overveje at starte en blog, måske en fotoblog som denne, er der her en guide til at få styr på it hosting.

Hvad udgør god it hosting

Der er mange ting der spiller sammen for at danne god it hosting, men de 6 vigtigste er rimlige priser, hvilket vil sige at du skal sammenligne forskellige muligheder, gode support muligheder, da det kan være svært at få op at køre, pålidelighed, så du kan være sikker på at din side hele tiden er oppe og ikke hele tiden går ned, gode betalings metoder, så du egentlig føler dig tryg ved at betale et sådan firma for din it hosting, at det er let at finde ud af, så du ikke skal bruge al din tid på dette i stedet for selve indholdet på siden og til sidst at der er plads til at du kan vokse og udvide din side. Find it hosting her, da f.eks. Hostnordic lever op til dette.

Beskyt dig selv fra dårlig hosting

Der er ikke noget være end at starte en ny side op fuld af glæde og motivation og betale et firma et år frem for it hosting, for så at opdage at de er alt for dårlige og upålidelige. Derfor er der nogle ting du kan gør for at beskytte dig selv. Registrer dit domæne med en tredjepartsregistrator, så du ikke bliver fastlåst. Tjek om it hosting firmaets IP-adresse er ”black listed” og dermed ikke pålideligt. Du bør også, når du allerede har tilknyttet dig et firma, tage regelmæssige sikkerhedskopier af din side og desuden er det altid en god ide at have et stærkt kodeord som du regelmæssigt skifter, så du sikre dig mod tyverier fra medarbejdere fra hosting firmaet.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

One comment

  1. Gert Roed-Jeppesen

    Hvad for et program vil du anbefale, når jeg skal kunne klippe sekvenser fra de enkelte kameraer sammen til en helhed. Jeg har set mig varm Adrobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *